POVESTEA NOASTRĂ

începe în anul 2004 cu o ofertă generală de cursuri de limba engleză pentru tineri și adulți. Pregătirea pentru examene internaționale (IELTS, Teofl, SAT s.a.) nu a fost un obiectiv în sine al dezvoltării de competențe. 

Evoluția Elda spre ideea de centru de pregătire pentru examene internaționale Cambridge English s-a conturat începând din 2009, odată cu creșterea cererii pentru aceste certificări (admitere la programele universitare internaționale, Bacalaureat ori la diverși angajatori). Primii cursanți cu certificate internaționale Cambridge au fost cei care se pregăteau pentru nivelul maxim (Proficiency). Lucrând astfel am observat că putem structura mult mai eficient pregătirea dacă stabilim obiectivele de formare în baza competențelor descrise în CEFR (Cadrul European Comun pentru Limbi Străine) și că putem măsura extrem de precis evoluția dezvoltării competențelor folosind instrumentarul examenelor internaționale Cambridge English.

out door

Din 2014 am generalizat pregătirea pe obiective și am devenit oficial centru de pregătire Cambridge. În cei 12 ani de activitate am însoțit mii de cursanți în călătoria lor spre dezvoltarea și certificarea de competențe.

Pandemia a fost pentru toți un moment de răscruce care a deschis perspective noi. Pentru Elda, 2020 a fost un imbold de a dezvolta mai departe tehnici de predare care să răspundă nevoilor de pregătire ale cursanților noștri, mediului lor de formare și contextului fiecăruia la acel moment. Cursurile noastre au continuat fără întrerupere în online. Am reușit astfel să ducem povestea mai departe.  Astăzi Elda oferă variante de pregătire atât online cât și face-to-face. 

Din 2022 Elda devine centru partener de testare pentru examenele internaționale Cambridge al Eurolingva Examinations Centre. Te poți înscrie la unul dintre examenele organizate la Elda Language Center, selectând sesiunea de examen dorită

2

Misiunea noastră

Să oferim cele mai flexibile strategii de învățare și bune practici adecvate cursanților noștri, astfel încât la finalul fiecărui ciclu de pregătire să își atingă obiectivele de învățare iar în final să obțină competențele necesare scopurilor de dezvoltare profesională. 

Ce urmează

Pentru 2024-2025, Elda Language Center rămânem centru de excelență cu pregătire pe nivelurile avansate (C1 și C2) în mediu internațional, cu cursuri disponibile atât online cât și face-to-face. Organizăm examene Cambridge Digital, oferind mai multe sesiuni de examinare cu scurtarea timpului de așteptare. Continuăm să creștem și pe plan internațional și să dezvoltăm cât mai multe programe educative.