DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRĂ

Am pornit în anul 2004 oferind cursuri de limba engleză pentru tineri și adulți. Din 2010 am fondat ceea ce azi este Elda Language Center, o școală cu 6 traineri si peste 340 de cursanți, de la 6 la 60 de ani.

Din 2014 am ales să ne certificăm ca centru de pregătire Cambridge, o alegere pe care am făcut-o în urma experiențelor de până atunci și pentru că am considerat că astfel putem asigura cel mai eficient, dinamic, adecvat, modern și util program de pregătire de la nivelul de bază până la cel mai avansat posibil.

Misiunea noastră

Să oferim cele mai flexibile strategii de învățare și bune practici adecvate cursanților noștri, astfel încât la finalul fiecărui ciclu de pregătire să își atingă oiectivele de învățare iar în final să obțină competențele necesare scopurilor de dezvoltare profesională. 

Ce urmează

Pentru 2019-2020 Elda Language Center devine centru de excelență cu pregătire pe nivelurile avansate (C1 și C2) în mediu internațional, cu cursuri disponibile online. Activitatea de pregătire pe nivelurile A1-B2 se derulează prin Elda Education Center (Afterschool pentru gimnaziu și liceu) alături de cursuri de informatică, limba română, matematică și științe.

ECHIPA ELDA​

Principala calitate a trainerilor noștri este vocația de facilitator. Ei sunt calificați și antrenați permanent să ofere cele mai bune și mai moderne practici în predare și evaluare. Modul în care își împărtășesc experiențele noi, felul în care caută răspunsuri împreună la provocările din activitatea de predare completează imaginea echipei Elda.