EVALUĂRI

Unicorn Wallpaper

EVALUĂRI

Testați-vă nivelul de limba engleză cu acest test online gratuit

Vă puteți evalua nivelul de limba engleză prin acest test online scurt, gratuit, care va indica examenul Cambridge English cel mai potrivit pentru dvs.

Acesta este un test rapid online de limba engleză conceput de Universitatea din Cambridge. Vă va indica ce examen Cambridge English este cel mai potrivit pentru dvs.

  • Există 10 întrebări cu mai multe variante de răspuns.
  • Nu există limită de timp.
  • Veți putea vedea răspunsurile la finalul testului.

Vă rugăm să vă lăsați datele de identificare mai jos pentru a putea începe testul!

Trebuie să specifici un text.
Trebuie să specifici un număr.
Trebuie să specifici un text.
Trebuie să specifici un număr.
Trebuie să specifici o adresă email.
Trebuie să completezi acest câmp.

EVALUĂRI

Pentru admiterea la cursurile noastre și pentru măsurarea progresului cursanților noștri, organizăm regulat simulări de examene Cambridge numite evaluări.

Principalele sesiuni de evaluări Elda sunt:

  1. În februarie – evaluarea de etapă (primul weekend din semestrul II)
  2. În iunie – evaluarea de final de modul (penultimul weekend înainte de vacanță)
  3. În septembrie – evaluarea de admitere (în primul și al treilea weekend din lună)

Datele exacte sunt comunicate în timp util prin newsletter-ul Elda și pe rețelele de socializare. Participarea la evaluări este foarte importantă deoarece în urma evaluărilor determinăm precis nivelul de dezvoltare a competențelor. Avem nevoie de evaluare pentru formarea grupelor omogene cu aceleași obiective, la modificarea obiectivelor în funcție de îndeplinirea/neîndeplinirea obiectivelor inițiale în mijlocul anului școlar precum și de evaluarea gradului de atingere a obiectivelor la finalul anului școlar. Evaluările sunt necesare în special pentru adecvarea pregătirii la cursant și pentru motivarea în următoarele etape de formare.

La simulări poate participa orice persoană interesată de cursurile Elda sau doar dorește să își evalueze nivelul de competență. În acest fel, oferim oportunitatea de a exersa susținerea unui examen Cambridge având în față subiecte de examen autentice, în condiții de examen. După susținerea probelor de citire, ascultare și folosire a limbii engleze, participanții primesc punctaje. Pe lângă punctajele efective, candidații primesc informații despre cum s-au descurcat la test, precum și recomandări competențe despre punctele cheie care trebuiesc îmbunătățite.

Cum știți la ce nivel trebuie să susțineți testul? Vă recomandăm testul online de pe site-ul Cambridge English Language Assessment 

Ce înseamnă nivelurile de la A1 la C2? Aflați consultând descrierile din Cadrul European Comun de referință pentru Limbi Străine sau AICI!

Înscrieți-vă mai jos la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele evenimente Elda.