Examene Cambridge

Examene Cambridge

Certificatele Cambridge English sunt cele mai cunoscute în lume, mai mult de 60% dintre angajatori cer dovedirea competențelor de limba engleză. În plus, peste 20000 de universități și un număr mare de angajatori și organizații din întreaga lume recunosc certificatele Cambridge ca dovadă de cunoaștere a limbii engleze. Un astfel de certificat este dovada incontestabilă a competențelor tale: scris, citit, ascultat și vorbit.

Examenele Cambridge pot fi susținute începând cu cea mai mică vârstă școlară. Pentru cei mici recomandăm examenele Cambridge YLE: Starters, Movers și Flyers.

Copiii mai mari pot accesa examenele For Schools: English Key (A2), English Preliminary (B1) și English First (B2).

Începând cu Yle Flyers și Ket, aceste examene sunt recunoscute pentru admitere în clasa a 5-a, cu program intensiv de limba engleză, sau la liceu, în clasa a 9-a intensiv și bilingv.

English Preliminary – PET, English First – FCE, English Advanced – CAE si English Proficiency – CPE sunt recunoscute și pentru echivalarea probei de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat, sau pentru admiterea în învățământul superior (CAE si CPE).

IELTS este acceptat de peste 11000 de organizații din peste 140 de țări: universități, școli, colegii sau agenții guvernamentale, în procesul de emigrare, de asociații industriale și companii multinaționale.

Un test online, eficient și ușor de susținut,  Linguaskill vine în sprijinul celor care doresc să obțină un certificat de competență lingvistică pe toate competențele lingvistice – vorbit, scris, citit și ascultat, sau separat, pe module. Rezultatele sunt disponibile după 48 de ore și sunt exprimate conform standardelor CEFR.

Pregătește-te pentru examenul dorit. Echipa Elda este alături de tine, pas cu pas.